Κοπή Πίτας και επίσημη έναρξη προεκλογικού αγώνα από Αγγελόπουλο Reviewed by Momizat on . Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του  Πνευματικού κέντρου του Δήμου στην οδό Ανακρέοντος έκανε την πρώτη του κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας  ως δημοτική παράταξη ο Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του  Πνευματικού κέντρου του Δήμου στην οδό Ανακρέοντος έκανε την πρώτη του κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας  ως δημοτική παράταξη ο Rating: 0
You Are Here: Home » Επικαιρότητα » Κοπή Πίτας και επίσημη έναρξη προεκλογικού αγώνα από Αγγελόπουλο

Κοπή Πίτας και επίσημη έναρξη προεκλογικού αγώνα από Αγγελόπουλο

Κοπή Πίτας και επίσημη έναρξη προεκλογικού αγώνα από Αγγελόπουλο

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του  Πνευματικού κέντρου του Δήμου στην οδό Ανακρέοντος έκανε την πρώτη του κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας  ως δημοτική παράταξη ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

  Την κοπή ευλόγησαν οι κ.κ.  Αρχιμανδρίτης Βενέδικτος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, ο πατέρας Χαράλαμπος του Ι.Ν. Αγίου Θεράποντος και ο πατήρ Γεώργιος του Ι.Ν. Αγίου Γερασίμου.

Στην  ευχαριστήρια ομιλία του ο Κος Αγγελόπουλος (η οποία πήρε την μορφή έναρξη προεκλογικού αγώνα) αφού ευχαρίστησε τους εκατοντάδες φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την παράταξη και τον ίδιο προσωπικά, επιτέθηκε κατά τις νυν διοίκησης κατηγορώντας την για απραξία και στασιμότητα στα καθημερινά προβλήματα του κατοίκου αυτής της Πόλης.

P1030278-web P1030279-web P1030283-web P1030286-web P1030288-web

© 2011 Ζωγραφόπολις - Όλα τα νέα από τον Δήμο Ζωγράφου

Scroll to top