Ράνια Νενεδάκη – επικεφαλής «Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου» Reviewed by Momizat on . Η  Κα Νενεδάκη παραχώρησε συνέντευξη στο zografopolis web TV  και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της τέθηκαν Για το θέμα τις μη συνεννόησης για συνεργασία μ Η  Κα Νενεδάκη παραχώρησε συνέντευξη στο zografopolis web TV  και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της τέθηκαν Για το θέμα τις μη συνεννόησης για συνεργασία μ Rating: 0
You Are Here: Home » Σε πρώτο πρόσωπο » Ράνια Νενεδάκη – επικεφαλής «Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου»

Ράνια Νενεδάκη – επικεφαλής «Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου»

Ράνια Νενεδάκη – επικεφαλής «Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου»

Η  Κα Νενεδάκη παραχώρησε συνέντευξη στο zografopolis web TV  και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της τέθηκαν

Για το θέμα τις μη συνεννόησης για συνεργασία με την παράταξη «ΜΑΖΙ για την Πόλη μας» και την Κα Καφατζάκη, μας απάντησε ότι πέρα από τις θέσεις των παρατάξεων που ΔΕΝ έχουν πολλές συγκλίσεις, μία σειρά αποφάσεων και θέσεων στο δημοτικό συμβούλιο  σε καίρια θέματα δεν τους επιτρέπει να κάνουν εύκολα συνεργασία. ( επί ουσίας η μεγάλη διαφωνία των δύο παρατάξεων είναι για το θέμα της Βίλας Ζωγράφου).

 

Για το θέμα της επικείμενης αλλαγής του εκλογικού νόμου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, η Κα Νενεδάκη απάντησε είναι υπέρμαχος της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης αντιπροσωπευτικότητας μέσα κάθε αιρετό συλλογικό όργανο. Οπότε πιστεύει και θέλει  οι εκλογές να γίνονται με την απλή αναλογική. Ως προς την επικείμενη αλλαγή είπε πως αυτή γίνεται προκειμένου να αποπολιτικοποιηθούν οι εκλογές και το εκλογικό αποτέλεσμα.

 

Ρωτήσαμε την Κα Νενεδάκη για τις επικρίσεις που έκανε στην Διοίκηση του Δήμου κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού. (Η Κα Νενεδάκη είχε κατηγορήσει την διοίκηση για προϋπολογισμό χωρίς όραμα και χωρίς ανταπόκριση στα πραγματικά προβλήματα των δημοτών) .

ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ  τι θα έκανε εάν αυτή ήταν δήμαρχος με δεδομένο τους μειωμένους οικονομικούς πόρους των δήμων και μας απάντησε ότι θα έκανε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που κάνει ο Κος Καλλίρης ως Δήμαρχος. Η παράταξή της θα είναι οι δημιουργεί των γεγονότων και όχι οι παρατηρητές.

   Η δημοτική παράταξη «κίνημα στην Πόλη» αγωνίζεται να γίνει η φωνή των μη προνομιούχων πολιτών. Η φωνή των νέων που το σύστημα τους ¨έκλεψε ¨ το όνειρο και την ελπίδα.

Ένας Δήμαρχος οφείλει να σταθεί απέναντι  στα προβλήματα που ταλανίζουν τους   δημότες  με όρους ρήξης και ανατροπής.

Οφείλει να γίνει ο φυσικός ηγέτης των στα ζητήματα που υπάρχουν στις συνοικίες. Οφείλει να συγκρουστεί με τα συμφέροντα και να πει στους δημότες του ότι είναι κοντά τους.

 

Για το θέμα των τοπικών προβλημάτων η Κα Νενεδάκη απάντησε ότι δεν λύνονται όλα τα προβλήματα όπως τις ανεργίας, της παιδείας, τις στέγασης κλπ. από κάποιον Δήμαρχο. Αυτά είναι προβλήματα που λύνονται κεντρικά.

Σε τοπικό επίπεδο όμως  μπορείς να λύσεις προβλήματα όπως του κολατσιού στα σχολεία χωρίς μάλιστα χορηγό κάποιο super market.  

Η παράταξη «Κίνημα στην Πόλη» είναι αντίθετη στις χορηγίες του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου από super market, με την έννοια ότι αυτό είναι φιλανθρωπία. Δηλ. οι έχοντες δίνουνε ότι τους περισσεύει στους μη έχοντες με παρατηρητή των Δήμαρχο.

 

Και τέλος για το θέμα της Βίλας Ζωγράφου επανέλαβε ότι τόσο  η παράταξή της όσο  και η ίδια προσωπικά είναι αντίθετη στην αποδοχή της δωρεάς με τους όρους που γίνεται διότι απαλλάσσει  την οικογένεια Ζωγράφου από της ευθύνες

ΔΕΙΤΕ από το zografopolis web TV την συνέντευξη που έδωσε η Κα Νενεδάκη αμέσως μετά την συνέντευξη τύπου.

 

 

© 2011 Ζωγραφόπολις - Όλα τα νέα από τον Δήμο Ζωγράφου

Scroll to top